La leverandørene konkurrere

Fyll inn din informasjon i et skjema og la flere aktører konkurrere om ditt kundeforhold for mobilt bredbånd. Enklere blir det ikke

 

Uforpliktende & Gratis

100% Gratis og uforpliktende. Du betaler ingenting og må heller ikke ta et valg. Si nei takk til alle tilbudene, eller godta ett.

Mer tid og penger

Bruk tiden på noe mer fornuftig enn å saumfare nettet. Du kan være sikker på å få det billigste mobile bredbåndet når du lar aktørene konkurrere.

Mobile bredbånd uten bindingstid

Mobilt bredbånd er etter hvert blitt noe absolutt alle skal ha. Dette gir oss tilgangen til en helt ny verden, gjennom at vi kan nå internett fra hvor enn vi er. Nå er dette på ingen måte noen nyhet, men de hastighetene og den kapasiteten som i dag finnes er uten sidestykke i historien. Dette går hånd i hånd med det økte behovet vi har sett rundt mobilbruk.

Når en skal skaffe seg mobilt bredbånd, så er dette ofte inkludert i et mobilabonnement. Da markedsføres det ofte med en månedlig pris, men egentlig er det snakk om et helårsabonnement i de fleste tilfeller. Men hva om en bare ønsket seg tjenestene for en måned her og der? Da er mobilt bredbånd uten bindingstid det perfekte alternativet for deg.

Bruk kun data når du trenger

Mobilt bredbånd uten bindingstid lar deg nemlig kun betale for de månedene der du bruker data. Her finnes det flere alternativer der du ikke engang trenger å avlyse tjenesten i perioder du ikke bruker nett. Er det for eksempel kun på hytta du bruker mobilt bredbånd, så er en jo ikke nødvendigvis der oppe hver eneste måned.

Da er det kjekt med et abonnement der en simpelthen bare ikke får en regning den måneden. I stedet kan en da betale bare for data, altså ikke tale og SMS eller lignende, i de månedene en er på hytta. Alt en trenger å gjøre er å kjøpe et SIM-kort fra en leverandør med disse betingelsene, for deretter å sette dette inn i mobilen, nettbrett, PC, eller en bredbåndsruter.

Ingen bindingstid gir fleksibilitet

Det at det er ingen bindingstid gir deg som kunde fleksibilitet til å trekke deg når som helst. Finner du en bedre pris hos en konkurrent, så er det ikke verre enn at du bytter. Skulle du ha slutt på behovet ditt for mobilt bredbånd, så kan du ganske enkelt si opp avtalen. Vanligvis vil dette koste en i dyre dommer dersom en har bindingstid i kontrakten sin.

Innen tjenester som mobilt bredbånd kommer det ofte nye leverandører og ny teknologi. Dermed er det praktisk å kunne være fleksibel nok til å bytte leverandør akkurat når en ønsker det. Et mobilt bredbånd uten bindingstid gir deg denne muligheten, og med forbehold om at tilbudet ellers er bra, så er dette å foretrekke.

Finn mobilt bredbånd uten bindingstid i dag

Mobilt bredbånd uten bindingstid er vanligvis en tjenesten som kun fakturerer deg ved bruk av data, samt gir deg muligheten til å trekke deg ut av avtalen når som helst. Dette er store fordeler, da bruk av data gjerne svaier ganske mye, samt at nye aktører stadig kommer til.

Spesielt gunstig er mobilt bredbånd uten bindingstid når du bruker mye tid på hytta. Da kan du ta med deg en mobil eller bredbåndsruter for eksempel, og koble disse opp mot et SIM-kort. Påfølgende kan hele familien bruke den dataen de trenger, mens en altså når som helst kan si opp, og i de fleste tilfeller ikke betaler for data i de månedene der en er inaktiv.

klar? Sammenlign priser